Lej et bryllupstelt som din festsal

For mange kan det ligge fjernt at benytte sig af muligheden for at få sin helt egen festsal bygget lige der, hvor man ønsker. Når du og din kommende ægtefælle planlægger jeres bryllup, kan I med fordel benytte jer af muligheden for at leje et bryllupstelt. Vi kommer og opsætter bryllupsteltet for dig og kommer igen, når festen er slut, og pakker teltet sammen. På den måde kan du holde fokus på de mange andre ting, som også skal ordnes.

Teltudlejning til bryllup som løsning

Når brylluppet planlægges og I når til det at skulle finde lokalet, hvor den store fest skal afholdes, løber man ofte ind i problemet om størrelsen på det. Nogle lokaler er for små. Andre for store. Der kan gå uoverskuelig lang tid med at kigge på alverdens lokaler. Med et bryllupstelt fra A-telte bestemmer du selv størrelsen på dit telt, så du skræddersyer teltet efter, hvor mange I bliver. Om der skal være et dansegulv eller ikke. Det kan være I skal have plads til en buffet. Ja… hver bryllupsfest er forskellig, så derfor bliver behovet for teltet størrelse ligeså. Vi har lavet teltudlejning til bryllupper mange gange, så vi ved lige præcis, hvad der skal til, for at I får det dejligste bryllup.

Bryllupstelt

Find dit næste bryllupstelt her

Lej Tilbehør til bryllupsfesten

240,00 kr..
210,00 kr..
180,00 kr..
140,00 kr..
80,00 kr..

Vi kan hjælpe med det hele til dit bryllup

Næsten det hele i hvert fald. Den gode stemning og gæsterne skal du selv sørge for, men vi kan langt hen ad vejen hjælpe jer med det hele. Hvis I mangler lyd og lys eller ønsker at leje borde og stole, så kan vi sagtens være behjælpelige. Vi kan også lægge et gulv for jer i teltet, hvis der er brug for det. Tag en snak med os om, hvordan I ønsker jeres telt til bryllup, og så finder vi ud af det. Vi håber på og går rigtig langt for, at I får lige den fest, som I ønsker jer. Det er derfor vores kunder altid er tilfredse, når de vælger teltudlejning til bryllup fra A-telte. 

Telt til bryllup hvor du ønsker

Det er sjældent muligt, at flytte et lokale fra et sted til et andet, hvis det ønskes. Modsat nemt er det at bestemme sig for, hvor man vil have sin fest, når du lejer et bryllupstelt hos A-telte. Der er selvfølgelig nogle få krav til opsætning af et telt til bryllup. Naturen skal naturligvis tillade, at teltet kan sættes op samt at gældende regler skal tillade, at I holder en bryllupsfest på det givne sted. Så længe det er opfyldt, har I frit lejde til at holde festen, hvor I ønsker. Giv os et kald og tag en snak med os, hvis der er noget, som I er i tvivl om med hensyn til, hvor bryllupsteltet kan opsættes.

Hvad siger vores kunder?

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Bryllupstelt i hjemlige rammer

Hvis I gerne vil holde jeres bryllup i egen have, er den bedste løsning at leje et bryllupstelt hos os. Der kan være mange gode grunde til at holde brylluppet i egen have. Ligegyldigt hvilken grund I måtte have, står vi klar til at hjælpe jer, så langt vi kan. De hjemlige rammer kan være det helt rigtige for jer og jeres bryllup, så tøv ikke med at række ud til os, så vi kan få teltet til brylluppet og dermed jeres festlokale på plads i god tid. 

Få mere kontrol over din særlige dag – vælg teltudlejning til bryllup!

Når du vælger at leje et telt til bryllup hos A-telte får du et festlokale, som er nemt. Vi kan sætte det op for dig og pille det ned igen. Det du får med oveni er større kontrol over de resterende elementer af brylluppet. Vælger du at holde dit bryllup hos en restaurant eller andet lokale er mange elementer valgt eller bestemt på forhånd, hvilket betyder, at du har mindre ting at kunne påvirke. Med et bryllupstelt har du kontrol over alt. I får en større mulighed for at skabe lige præcis den fest, som I vil have.  

Bryllupstelt af udsøgt kvalitet

Hos A-telte finder du telte af den bedste kvalitet. Når først vi har sat dit telt op, bordene er blevet sat op, gulvet er lagt, lyset sat op og musikken spiller, så oplever man slet ikke, at man sidder i et telt. En af mange fordele ved at benytte sig af et bryllupstelt er, at det er bekvemt og luksuriøst samtidig med, at det er fleksibelt. Teltet til dit bryllup er hurtigt oppe at stå og lige så hurtigt nede igen.

Jeg har brug for teltudlejning til bryllup. Hvor stort et telt skal jeg bruge?

Som en del af teltudlejningen kommer vi og leverer, og opsætter dit telt til brylluppet. Dette sker senest dagen før bryllupsfesten, da vi ved, at der er mange andre ting at tænke på, på selve dagen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for bryllupsfesten. Efter festen er slut kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele processen. 

Antal Personer

Størrelse på Bryllupstelt

Bryllupstelt til 10 personer

15-20m² 

Bryllupstelt til 20 personer

30-40m² 

Bryllupstelt til 30 personer

45-60m² 

Bryllupstelt til 40 personer

60-80m² 

Bryllupstelt til 50 personer

75-100m² 

Bryllupstelt til 60 personer

90-120m² 

Bryllupstelt til 70 personer

105-140m² 

Bryllupstelt til 80 personer

120-160m² 

Bryllupstelt til 90 personer

135-180m² 

Bryllupstelt til 100 personer

150-200m² 

Har du brug for hjælp eller vejledning med teltudlejning til bryllup? Vi er kun et opkald væk.

Hvis du har brug for et bryllupstelt, men endnu ikke er helt klar til at tage beslutningen, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at afholde din drømmefest. 

Teltudlejning på hele Sjælland

Teltudlejning KøbenhavnTeltudlejning NordsjællandTeltudlejning Sjælland