Skræddersy dåbsfesten med teltudlejning til barnedåben

Barnedåben varierer meget fra familie til familie. Nogle er mere formelle end andre, hvorfor der kan være brug for at sætte sit eget præg på, hvordan rammerne skal være. Vi står klar til, at hjælpe med så meget vi kan, så jeres barnedåb bliver som ønsket. Telt til barnedåben åbner op for, at I kan skræddersy begivenheden, så den matcher de forventninger, som der haves forud for festen. 

Vær ikke bange for vind og vejr

Vind og vejr er ofte en af bekymringerne ved at holde sin fest i et af vores kvalitets-telte. Vi går dog op i at vores kunder for en behagelig oplevelser med vores produkter. Det betyder, at vores telte er af en god kvalitet, hvilket medfører at vind og vejr holdes ude, så du og dine gæster sidder tørt, varmt og behageligt i et lokale, som føles som alle andre festlokaler. Du kan derfor med ro i sindet bestille et telt til barnedåben hos A-telte og forvente en fest, som forløber helt perfekt, selvom solen har gemt sig den dag. 

Find dit næste telt til barnedåben her

Lej Tilbehør til barnedåben

80,00 kr..
30,00 kr..
20,00 kr..
100,00 kr..
500,00 kr..
60,00 kr..

Dåbsfest i egen have

Tænk sig at du kan skabe de lækreste rammer og samtidig være få meter fra eget hjem. Få af os har et hjem, som er stort nok til at rumme en barnedåb, så derfor er vi sikre på, at vores telte til barnedåben kan skabe de perfekte rammer. Nyfødte børn har, som du helt sikkert ved, en lang række specielle behov. Ved at holde dåbsfesten i egen have behøver du ikke at bekymre dig om at alle de nødvendige ting og sager for at barnet får en god dag er pakket og husket. Du kan sænke skuldrene og nyde dagen i fulde drag. 

Den gode fest for alle – telt til barnedåb

Vores teltudlejning til barnedåb er den sikre vej til en fremragende ramme om jeres fest. Ikke nok med at dit nyfødte barn ville elske at kunne tage lur i eget hjem, så sikrer du dig også, at dine gæster får en dejlig fest. Der er nogle fester og begivenheder, som bare bliver en lille smule bedre og hyggeligere af at blive holdt derhjemme. Det har vi gjort muligt, så se på vores mange muligheder og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker, som ikke er at finde på vores hjemmeside.  

Hvad siger vores kunder?

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Lad os hjælpe med teltudlejning til barnedåb

Hos A-telte forsøger vi at være behjælpelige med alt det, som vi kan. Det gælder naturligvis også dit barns barnedåb. Vi ved, at det er en stor dag, hvor din nyfødte skal vises frem for hele familien. Det skal gerne være i festlige rammer, som opfylder de krav I måtte have. Hvis I mangler hjælp til borde, stole, lyd, lys eller andet er I meget velkomne til at kontakte os. Vi har været med til at planlægge alverdens begivenheder, så meget af det kan vi selv hjælpe med. Hvis ikke kender vi helt sikkert nogle, som vil kunne hjælpe jer med at få drømmene til at gå opfyldelse. 

Tag et kig på vores tilbehør til festen

Hvis du har et ønske om at gøre lidt ekstra ud af barnedåben, så har vi nogle lækre tilbehørs-muligheder, som du kan gå på opdagelse i her. Tag et kig på mulighederne og gør noget ekstra, som vil få dine og din nyfødtes gæster til at bliver overraskede. Vi håber, at kunne skabe den skønneste barnedåb for jer alle, så derfor er mulighederne mange. 

Jeg har brug for teltudlejning til barnedåb. Hvor stort et telt skal jeg bruge?

Som en del af teltudlejningen leverer vi og opsætter dit telt til barnedåben. Dette sker senest dagen før barnedåben, da vi ved, at der er mange andre ting at tænke på i løbet af den store dag. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for dåbsfesten. Efter festen er slut kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele processen. 

Antal Personer

Størrelse på dåbstelt

Dåbstelt til 10 personer

15-20m² 

Dåbstelt til 20 personer

30-40m² 

Dåbstelt til 30 personer

45-60m² 

Dåbstelt til 40 personer

60-80m² 

Dåbstelt til 50 personer

75-100m² 

Dåbstelt til 60 personer

90-120m² 

Dåbstelt til 70 personer

105-140m² 

Dåbstelt til 80 personer

120-160m² 

Dåbstelt til 90 personer

135-180m² 

Dåbstelt til 100 personer

150-200m² 

Har du brug for hjælp eller vejledning med teltudlejning til barnedåben? Vi er kun et opkald væk.

Hvis du har brug for et telt til barnedåb, men endnu ikke er helt klar til at tage beslutningen, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at afholde din drømmefest. 

Teltudlejning på hele Sjælland

Teltudlejning KøbenhavnTeltudlejning NordsjællandTeltudlejning Sjælland