Professionel teltudlejning i København

Når du vælger teltudlejning i København fra A-Telte, er du garanteret professionel håndtering af alt, lige fra vejledning og bestilling, til opsætningen og nedtagningen af teltet. Vi har håndteret hundredvis af teltudlejninger, og sætter en dyd i professionel og effektiv teltudlejning – selvfølgelig alt sammen med service i højsædet.

Skab unikke rammer med teltudlejning i København

Når man skal holde fest i København kan det ofte være svært, at finde plads til alle gæsterne, især hvis man bor i lejlighed. Til gengæld har mange Københavnske lejligheder en gård, der er til fri afbenyttelse for beboerne. Hvis du gerne vil holde en stor fest, men ikke har plads til, eller ønsker at risikere lejlighedens stand, så kan du med fordel leje et fest- eller partytelt, som nemt kan sættes op nede i gården. På den måde slipper du både for at kæmpe med pladsen, og samtidig er du sikker på, at din lejlighed og eventuelle ejendele ikke står for skud. 

Teltudlejning - hvidt festtelt udlejes

Find dit næste festtelt her

Tilbehør til Teltudlejning

325,00 kr..
120,00 kr..
240,00 kr..
210,00 kr..
180,00 kr..
Bryllupstelt

Leje af telte og festtilbehør i København

Hos A-telte har vi ikke blot teltudlejning. Vi har alt hvad du skal bruge til at holde en helt fantastisk have- eller gårdfest. Vi har alt fra borde/bænke sæt, til fadølsanlæg, gasvarmere, popcorn maskiner og slushice maskiner. Står du også og mangler musik til din fest? Vi udlejer også soundboks, så dansegulvet aldrig forbliver tomt.

OBS: Vi udlejer kun festtilbehør i forbindelse med teltudlejning i København. Det er derfor som udgangspunkt ikke muligt blot at leje tilbehøret enkeltstående. Har du en speciel forespørgsel er du altid velkommen til at kontakte os

Teltudlejning til stærke priser

Hos os kan du leje festtelte til de mest konkurrencedygtige priser. Vi ved, at enhver fest er forskellig, og at det derfor er forskelligt, lige præcis hvilken type af telt der er behov for. Derfor finder du fest- og partytelte fra priser helt ned til 2.250 kr. ekskl. opsætning og nedtagning.

Teltudlejning København – Hvad skal du være opmærksom på?

Når du bestiller teltudlejning i København, er der selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt først at undersøge, hvorvidt det er tilladt at opstille et telt på det ønskede område. Eksempelvis kan der være nogle ejer-, andels-, eller lejerforeninger, som ikke tillader fester og opsætning af telte i gården. Det er vigtigt, at dette bliver nøje undersøgt, så I ikke kommer ud for uforudsete udfordringer.
Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at man er opmærksom på antallet af gæster, som forventes at komme til festen. I København bor der rigtig mange mennesker tæt sammen, og ofte kommer der også flere mennesker til festen end man først forventer. Derfor kan det være en god idé, at bestille festteltet lidt større, end minimumsgrænsen, så I undgår et overfyldt partytelt. Vi anbefaler typisk 1,5² – 2m² telt pr. person, men dette afhænger bl.a. også af om der skal være plads til dans og musik, om I har behov for borde/stole, og mange andre parametre. Det kan derfor altid være en god idé, at give os et kald inden du bestiller, så du får den helt rette løsning til din fest.

Hvad siger vores kunder?

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Levering, opsætning og nedtagning i hele København

Som en del af teltudlejningen kommer vi og leverer, og opsætter dit telt i hele København. Dette sker senest dagen før din fest, da vi ved, at der er mange andre ting at tænke på, på selve dagen for festen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for festen. Efter festen er slut kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele processen. 

Jeg har brug for teltudlejning i København. Hvor stort et telt skal jeg bruge?

Som en del af teltudlejningen kommer vi og leverer, og opsætter dit telt i hele København. Dette sker senest dagen før din fest, da vi ved, at der er mange andre ting at tænke på, på selve dagen for festen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for festen. Efter festen er slut kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele processen. 

Antal Personer

Størrelse på festtelt

Teltudlejning til 10 personer

15-20m² 

Teltudlejning til 20 personer

30-40m² 

Teltudlejning til 30 personer

45-60m² 

Teltudlejning til 40 personer

60-80m² 

Teltudlejning til 50 personer

75-100m² 

Teltudlejning til 60 personer

90-120m² 

Teltudlejning til 70 personer

105-140m² 

Teltudlejning til 80 personer

120-160m² 

Teltudlejning til 90 personer

135-180m² 

Teltudlejning til 100 personer

150-200m² 

Har du brug for hjælp med teltudlejning i København? Vi er kun et opkald væk.

Hvis du har brug for teltudlejning i København, men endnu ikke er helt klar til at tage beslutningen, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at afholde din drømmefest. 

Teltudlejning på hele Sjælland

Teltudlejning KøbenhavnTeltudlejning NordsjællandTeltudlejning Sjælland