Professionel teltudlejning i Nordsjælland

Når du vælger teltudlejning i Nordsjælland fra A-Telte, er du garanteret professionel håndtering af alt, lige fra vejledning og bestilling, til opsætningen og nedtagningen af teltet. Vi har håndteret hundredvis af teltudlejninger siden 2018, og sætter en dyd i professionel og effektiv teltudlejning – og har i høj grad fokus på god kundeservice og god kommunikation. 

Hold fest i unikke rammer med teltudlejning i Nordsjælland

Når man skal holde fest i Nordsjælland vil det ofte være smart at afholde festen i haven. På den måde sikrer du dig mod unødvendige skader og skrammer indenfor. Når man holder en havefest, er det oftest nødvendigt med én eller anden form for overdækning. For det første, fordi vi i Danmark har et noget upåregneligt vejr. For det andet, så hjælper en overdækning med at samle festen der, hvor du synes, at festen bør holdes. Et festtelt fungerer perfekt i sådan en anledning, da de kan fås i mange forskellige størrelser, ikke går så let i stykker, og er fantastiske, både til at sidde og spise, men også senere når der skal festes og danses.

Teltudlejning - hvidt festtelt udlejes

Find dit næste festtelt her

Tilbehør til Teltudlejning

240,00 kr..
210,00 kr..
180,00 kr..
140,00 kr..
80,00 kr..
Bryllupstelt

Leje af telte og festtilbehør i Nordsjælland

Hos A-telte har vi ikke kun udlejning af fest- og partytelte. Vi har alt hvad der er nødvendigt til at holde en helt fantastisk havefest. Vi har alt fra borde/bænke sæt, til fadølsanlæg, gasvarmere, popcorn maskiner og slushice maskiner. Vi kan også være behjælpelige med en soundboks, så der kan komme godt gang i dansegulvet.

OBS: Vi udlejer kun festtilbehør i forbindelse med teltudlejning i Nordsjælland. Det er derfor som udgangspunkt ikke muligt blot at leje tilbehøret enkeltstående. Har du en speciel forespørgsel er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at imødekomme din forespørgsel. 

Teltudlejning til større og mindre forsamlinger

Hos os kan du leje festtelte til større og mindre forsamlinger. Vi ved, at enhver fest er forskellig. Derfor har vi fest- og partytelte til de helt store anledninger og forsamlinger, med plads til mere end 200-300 gæster. Står du derimod og skal afholde et mere intimt arrangement eller fest? Så kan vi også klare det. Vi har nemlig festtelte med plads til helt ned til 10 personer, og vi har helt sikkert det rette telt til dit arrangement.

Teltudlejning Nordsjælland – Hvad skal du være opmærksom på?

Når du bestiller teltudlejning i Nordsjælland, er der selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt at tage stilling til, hvor festteltet skal stå. Har du eksempelvis en blød græsplæne, hvor du ønsker at teltet skal stå, kan det være en fordel også at booke et gulv til teltet. På den måde sikrer du, at græsplænen ikke tager skade, og at dine gæster ikke ender med mudret og eventuelt ødelagt fodtøj. Ønsker du derimod at teltet skal stå på en brostens- eller flisebelagt område, så er det ikke nødvendigt at tilvælge et gulv til teltet. 

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at man er opmærksom på antallet af gæster, som forventes at komme til festen. Som tommelfingerregel anbefaler vi typisk 1,5² – 2m² telt pr. person, men dette afhænger bl.a. af om der skal være plads til lyd, lys og DJ, om I har behov for borde og stole, og mange andre ting. Derfor anbefaler vi ved den mindste tvivl, at du ringer til os inden du bestiller teltet, så du får den helt rette løsning til din fest.

Hvad siger vores kunder?

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Levering, opsætning og nedtagning i hele Nordsjælland

Som en del af teltudlejningen kommer vi og leverer, og opsætter dit telt i hele Nordsjælland. Vi ringer og tager en snak om hvornår levering og opsætning passer bedst ind i dit program, således at det bliver nemmest muligt for dig at leje et telt. Leveringen og opsætningen sker senest dagen før din fest, da vi ved, at der er mange andre ting at tænke på, på selve dagen for festen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for festen. Efter festen er slut kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele processen. 

Jeg vil gerne leje et festtelt i Nordsjælland. Hvor stort et telt skal jeg bruge?

Vi har udarbejdet dette skema, som hjælper dig med at få et overblik over, hvor stort et telt du har behov for til din fest. Husk, at dette blot er en vejledning, samt at der er mange forskellige parametre, som spiller ind, i hvor stort et telt du har behov for. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette løsning til din fest. 

Antal Personer

Størrelse på festtelt

Teltudlejning til 10 personer

15-20m² 

Teltudlejning til 20 personer

30-40m² 

Teltudlejning til 30 personer

45-60m² 

Teltudlejning til 40 personer

60-80m² 

Teltudlejning til 50 personer

75-100m² 

Teltudlejning til 60 personer

90-120m² 

Teltudlejning til 70 personer

105-140m² 

Teltudlejning til 80 personer

120-160m² 

Teltudlejning til 90 personer

135-180m² 

Teltudlejning til 100 personer

150-200m² 

Har du brug for hjælp med teltudlejning i Nordsjælland? Vi er kun en besked eller et opkald væk.

Hvis du har brug for teltudlejning i Nordsjælland, men endnu ikke er helt klar til at tage beslutningen, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at afholde din drømmefest. 

Teltudlejning på hele Sjælland

Teltudlejning KøbenhavnTeltudlejning NordsjællandTeltudlejning Sjælland