Lej telt til konfirmation

Hos A-telte gør vi det så nemt for dig som muligt at leje telt til konfirmationen. Vi ønsker, at tage så meget væk fra dine skuldre, som vi kan, så du kan have fokus på alle de andre vigtige ting. Hvis du ønsker det, kan vi sætte teltet op for dig og pille det ned igen, så du står med en bekymring mindre. Ønsker du, at vi hjælper til med lys og lyd, så kan vi sagtens klare den. Ønsker du ydermere, at der bliver lagt et flot gulv i teltet, er det også muligt. Vi kan ikke hjælpe med alting, men vi kan langt hen ad vejen være behjælpelige, så du får skabt den helt perfekte konfirmationsfest!

Konfirmation i hyggelige rammer

Når du vælger at leje et telt til konfirmation, så vælger du også en frihed i selv at kunne bestemme, hvor konfirmationen holdes. Mange vælger at holde konfirmationen hjemme i haven, hvilket altid er et hit. På den måde får du en hyggelig fest i hjemlige rammer, hvilket kan være utroligt praktisk. Men du kan i princippet placere konfirmationsteltet alverdens steder. Tag eventuelt en snak med os om, hvor det er tilladt at opstille et telt til konfirmation, så vi undgår at bryde gældende lovgivning.

Find dit næste telt til konfirmation her

Lej Tilbehør til konfirmationsfesten

20,00 kr..
100,00 kr..
500,00 kr..
60,00 kr..
325,00 kr..

Teltudlejning til konfirmation

Hos A-telte har vi sørget for, at der er et telt til konfirmation i enhver størrelse. Det betyder, at I kan invitere lige så mange gæster, som I har lyst til uden, at lokalet bliver en forhindring for jer. Du skal regne med at have 1,5 m² til 2 m² telt pr. person, når konfirmationsfesten skal holdes. Ved at benytte den tommelfingerregel sikre du dig, at der også vil være plads til at kunne danse lidt og have en buffet eller drinksbord stående. Har I valgt at have runde borde anbefaler vi, at der tillægges 0,5 m² telt ekstra pr. person. På den måde er der masser plads at boltre sig på. 

Telt til konfirmation holder jer både tørre og varme

Du skal se på vores telte til konfirmation, som et helt almindeligt lokale. Der er næsten ingen forskel at mærke, når først musikken spiller, hvis man sammenligner med helt almindelige festlokaler. Der kan lægges et robust gulv og laves varme, hvis det er en meget kold dag. Som regel er der ikke brug for at opstille varmeapparater, da din gæster og dig selv kommer til at opvarme teltet til en behagelig temperatur helt af jer selv. Du kan altid kontakte os og få lidt gode råd, hvis du er i tvivl, om det bliver for koldt, eller hvad der sker, hvis festen holdes på en regnfuld dag. Lej telt til konfirmation og få et lækkert lokale til festlighederne.      

Hvad siger vores kunder?

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Behold minderne i eget hjem med teltudlejning fra A-telte

Selvom jeres hjem måske ikke tillader at kunne holde en fest for mange gæster, kan I stadig beholde de gode minder i hjemlige rammer. Konfirmationen er for de fleste unge en af de største dage gennem livet og en begivenhed, som vil blive husket og snakket om i mange år frem. Det kan derfor være dejligt at huske tilbage på mindet, som et der blev født i eget hjem. Du kan for eksempel stadig bruge dit hjem som en del af festen, selvom du lejer et telt til konfirmationen hos os ved at inkludere hjemmet i de festlige begivenheder. Lej telt til konfirmation og inkluder dit eget hjem, så du gør konfirmationen både billigere og hyggeligere. 

Teltudlejning til konfirmation gør festen billigere

Med vores fordelagtige priser kan du spare penge på en af de ellers store udgifter ved konfirmationsfesten. Det kan hurtigt løbe op i rigtig mange penge, når både lokale, mad og drikke skal bestilles fra samme sted. Med et telt til konfirmation kan du selv stå for indkøb af drikke. Maden kan blive tilberedt i eget køkken, hvis du stiller teltet op i egen have. Der er mange fordele ved at vælge vores lækre telte som festlokale. Tag et kig på de mange muligheder og tøv ikke med at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål. 

Telt til konfirmation med alt hvad der skal være

Hos A-telte kan du meget mere end at leje telt til konfirmationen. Vi har en lang række tilvalg, som kan gøre konfirmandens fest endnu bedre. Vi er gode til teltudlejning, men vi er også gode til at få en fest på benene. Vi vil hjælpe jer så langt, som vi kan med at gøre festen til en uforglemmelig en af slagsen. Se vores mange tilvalg her, så denne fest bliver den bedst mulige!

Jeg har brug for teltudlejning til konfirmation. Hvor stort et telt skal jeg bruge?

Som en del af teltudlejningen kommer vi og leverer, og opsætter dit telt til konfirmationen. Dette sker senest dagen før konfirmationsfesten, da vi ved, at der er mange andre ting at tænke på, på selve dagen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for konfirmationsfesten. Efter festen er slut kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele processen. 

Antal Personer

Størrelse på konfirmationstelt

Konfirmationstelt til 10 personer

15-20m² 

Konfirmationstelt til 20 personer

30-40m² 

Konfirmationstelt til 30 personer

45-60m² 

Konfirmationstelt til 40 personer

60-80m² 

Konfirmationstelt til 50 personer

75-100m² 

Konfirmationstelt til 60 personer

90-120m² 

Konfirmationstelt til 70 personer

105-140m² 

Konfirmationstelt til 80 personer

120-160m² 

Konfirmationstelt til 90 personer

135-180m² 

Konfirmationstelt til 100 personer

150-200m² 

Har du brug for hjælp eller vejledning med teltudlejning til konfirmation? Vi er kun et opkald væk.

Hvis du har brug for et telt til konfirmation, men endnu ikke er helt klar til at tage beslutningen, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at afholde din drømmefest. 

Teltudlejning på hele Sjælland

Teltudlejning KøbenhavnTeltudlejning NordsjællandTeltudlejning Sjælland