Viser alle 7 resultater


Udlejning af festtelte til enhver anledning

Hos A-Telte kan du leje festtelte til enhver anledning. Uanset om det er til havefesten, en barnedåb, brylluppet, eller noget helt fjerde, så er et festtelt en fantastisk måde at afholde en fest. Inviter venner og familie hjem til privaten, og hold en fantastisk fest, uden at bekymre dig om smadrede værdigenstande, og slip samtidig for at skulle booke et dyrt selskabslokale. Vi har leveret festtelte til alle former for anledninger, men den hyppigste anledning er selvfølgelig til havefesten. Dog ser vi tydeligt flere, som bruger festteltet som et fedt supplement til firmafester og events også. Vi kan hjælpe uanset om det er til private eller erhverv, og vi sætter en dyd i at finde den helt rigtige løsning til præcis din anledning.

Leje af festtelt i alle størrelser

Vi har fest- og partytelte til leje i mange forskellige størrelser. Hvor stort et festtelt du ønsker afhænger i høj grad af dine forventninger til festen. Vi står altid klar til at rådgive, hvis du er i tvivl om størrelsen, eller hvor mange der er plads til. Du er velkommen til at kontakte os, så finder vi det helt rette festtelt til dit behov. Ellers har vi lavet denne beregning, som hjælper dig med at finde det helt rigtige festtelt, i den helt rette størrelse.

Du er i trygge hænder med professionel leje af festtelte

Hos A-telte er du i trygge hænder, når du ønsker at leje et festtelt. Vi er professionelle teltudlejere, og har siden 2018 leveret festtelte til mange forskellige anledninger. Har du brug for mere end blot et telt, så kan vi også hjælpe med dette. Se f.eks. vores pakkeløsninger, der bl.a. inkluderer et professionelt lyd- og lysanlæg. Har du brug for nogle til at stå for baren også? Vi har massere af erfaring som totalleverandører af fester, og derfor kan vi også hjælpe med barløsning, bartendere, fadølsanlæg og meget andet.

Lad os hjælpe dig med at holde den bedste fest, hvad end du blot ønsker at leje et festtelt, eller du ønsker hjælp til hele pakken.

Lej dit næste festtelt her

Lej dit næste festtelt hos A-Telte, så garanterer vi dig kompetent vejledning og høj service. Vi sidder klar til at hjælpe dig med udfordringer og spørgsmål, da vi ved, hvor stort et pres det kan være at holde styr på alt til havefesten. Du kan få sparring og rådgivning til mere end blot at leje teltet.

Hvorfor leje et festtelt?

Fordi det er drøn fedt! Længere er den ikke. Den stemning som et festtelt bringer kan sjældent gengives i et festlokale eller hjemme i privaten. Sidstnævnte fordi det kan resultere i en masse bekymringer og frustrationer, som simpelt kan undgås ved at rykke festen ud i haven. Findes der noget bedre end at feste under den åbne himmel en skyfri sommerdag? Med et festtelt kan du gøre lige netop det, og begynder det at regne, smutter I blot ind under teltet, og hvor du kan sidde og lytte til den beroligende lyd fra regndråberne der rammer teltet. Kan du mærke den gode stemning? Det kan vi! 

Vi gør det bekvemt at leje festtelte

Når du lejer et festtelt hos A-telte, er det vores fornemmeste opgave at fjerne bekymringer og frustrationer fra dine skuldre. Vi ønsker at gøre teltudlejning bekvemt og overskueligt. Derfor hjælper vi i hele processen, fra levering og opsætning, til afhentning og nedtagning. Står du og mangler ekstra tilbehør til din fest, såsom lyd og lys eller leje af borde og stole? Eller måske du mangler et tilhørende teltgulv? Vi kan være behjælpelige med det meste til festen, og sætter en dyd i at hjælpe med at gøre jeres fest så nem og overskuelig som muligt. 

Festtelt med gulv

Festtelte med eller uden gulv? Det er et spørgsmål vi ofte får. Når du skal vælge hvorvidt du ønsker gulv, kommer det særligt an på anledningen, samt underlaget som teltet skal stå på. Bliver teltet placeret på græs eller jord er det klart anbefalelsesværdigt at tilkøbe et gulv, så gæsternes sko og stiletter ikke træder rundt i mudder. Er festteltet derimod placeret på asfalt eller lignende kan man snildt undvære et teltgulv, da dette sikrer et bedre fundament for gæsterne. Vi tilbyder festtelte med gulve uanset anledningen, og det er i høj grad op til dig selv at vælge, hvorvidt du ønsker at leje et gulv sammen med dit telt. 

Mangler du tilbehør til din fest?

Står du og mangler tilbehør til din fest, kan vi også hjælpe med dette. Vi har blandt andet udlejning af borde og stole, fadølsanlæg, gasvarmere, popcornmaskine, slushice maskine og meget andet. Kig eventuelt på vores festpakker, hvor du kan få et overblik over hvad vi ellers kan bidrage med til din udendørsfest.

 

FAQ

Prisen på et festtelt varierer meget, alt efter størrelsen på teltet. Et festtelt på 3x3 meter koster 2.230 kr., hvor et festtelt på 9x24 meter koster 16.600kr. Derudover anbefaler vi, at du tilkøber levering og opsætning af teltet til 2500kr., hvilket også indebærer, at vi kommer og henter teltet efter festen.

Størrelsen på festteltet afhænger af flere parametre. Skal der være musik og plads til dans? Har du runde eller firkantede borde? Alt dette kræver ekstra plads. Nedenstående eksempel tager udgangspunkt i fester med behov for plads til dans og musik, og kræver derfor 1,5-2m² telt pr. person. 

 

Antal Personer

Størrelse på festtelt

Festtelt til 10 personer

15-20m² 

Festtelt til 20 personer

30-40m² 

Festtelt til 30 personer

45-60m² 

Festtelt til 40 personer

60-80m² 

Festtelt til 50 personer

75-100m² 

Festtelt til 60 personer

90-120m² 

Festtelt til 70 personer

105-140m² 

Festtelt til 80 personer

120-160m² 

Festtelt til 90 personer

135-180m² 

Festtelt til 100 personer

150-200m²