Professionel teltudlejning på Sjælland

Når du vælger teltudlejning på Sjælland fra A-Telte, er du garanteret professionel håndtering af alt, lige fra vejledning og bestilling, til opsætningen og nedtagningen af teltet. Vi har håndteret massevis af teltudlejninger siden 2018, og sætter en dyd i professionel og effektiv teltudlejning – og har i høj grad fokus på kundeservice og god kommunikation. 

Hold fest i unikke rammer med teltudlejning på Sjælland

Når man skal holde fest på størstedelen af Sjælland, vil det ofte være smart at afholde festen i haven. På den måde sikrer du dig mod unødvendige skader og skrammer inde i huset eller lejligheden. Når man holder en havefest, er det oftest nødvendigt med en form for overdækning. For det første, fordi vi i Danmark har et noget upåregneligt klima. For det andet, så hjælper en overdækning med at samle festen der, hvor du synes, at festen bør holdes. Et festtelt fungerer perfekt i sådan en anledning, da de kan fås i mange forskellige størrelser, ikke går så let i stykker, og er fantastiske, både til at sidde og spise, men også senere når der skal festes og danses.

Teltudlejning - hvidt festtelt udlejes

Find dit næste festtelt her

Tilbehør til Teltudlejning

30,00 kr..
20,00 kr..
100,00 kr..
500,00 kr..
60,00 kr..
Bryllupstelt

Leje af telte og festtilbehør på Sjælland

Hos A-telte har vi ikke kun udlejning af fest- og partytelte. Vi har alt hvad der er behov for, til at holde en helt fantastisk havefest. Vi har alt fra borde/bænke sæt, til fadølsanlæg, gasvarmere, popcorn maskiner og slushice maskiner. Vi kan også være behjælpelige med en soundboks, så der kan komme godt gang i dansegulvet.

OBS: Vi udlejer kun festtilbehør i forbindelse med teltudlejning på Sjælland. Det er derfor som udgangspunkt ikke muligt blot at leje tilbehøret enkeltstående. Har du en speciel forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at imødekomme din forespørgsel. 

Teltudlejning til større og mindre arrangementer

Hos os kan du leje festtelte til større og mindre forsamlinger. Vi ved, at enhver fest er forskellig. Derfor har vi fest- og partytelte til de helt store anledninger og forsamlinger, med plads til mere end 200-300 gæster. Står du derimod og skal afholde et mere intimt arrangement eller fest? Så kan vi også klare det. Vi har nemlig festtelte med plads til helt ned til 10 personer, og vi har helt sikkert det rette telt til dit arrangement.

Teltudlejning Sjælland – Hvad skal du være opmærksom på?

Når du bestiller teltudlejning på Sjælland, er der selvfølgelig nogle ting, som kan være gode, at være opmærksom på. Først og fremmest er det vigtigt at tage stilling til, hvor festteltet skal stå. Har du en blød græsplæne, hvor du tænker at teltet skal stå, kan det være en fordel også at tilkøbe et gulv til teltet. På den måde sikrer du, at græsplænen ikke tager skade, og at dine gæster ikke ender med mudret og eventuelt ødelagt fodtøj. Ønsker du derimod at teltet skal stå på et brostens- eller flisebelagt område, så er det ikke nødvendigt at tilvælge et gulv til teltet. 

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du er opmærksom på antallet af gæster, som forventes at komme til festen. Som tommelfingerregel anbefaler vi typisk 1,5² – 2m² telt pr. person, men dette afhænger bl.a. af om der skal være plads til lyd, lys og DJ, om I har behov for borde og stole, og mange andre ting. Derfor anbefaler vi ved den mindste tvivl, at du ringer til os inden du bestiller teltet, så du får den helt rette løsning til din fest.

Hvad siger vores kunder?

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Levering, opsætning og nedtagning på hele Sjælland

Som en del af aftalen kommer vi og leverer, opsætter og piller teltet ned igen på hele Sjælland. Vi ringer og tager en snak med dig om hvornår levering og opsætning passer bedst ind i dit eget program. Leveringen og opsætningen vil ske senest dagen før festen. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om at mangle et telt på dagen for festen. Efter festen er slut, kommer vi selvfølgelig også og tager teltet ned igen, så du slipper for alt besværet. Vi ønsker at gøre teltudlejning nemt og bekvemmeligt, og står derfor også til rådighed med vejledning og sparring gennem hele forløbet. 

Jeg vil gerne leje et festtelt på Sjælland. Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Ved hjælp fra dette skema, kan du danne dig et overblik over, hvor stort et telt du estimeret har behov for til din fest. Husk, at dette blot er et estimat, da der er mange forskellige parametre, som har en betydning på, hvor stort et telt du har behov for. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette løsning til din fest. 

Antal Personer

Størrelse på festtelt

Teltudlejning til 10 personer

15-20m² 

Teltudlejning til 20 personer

30-40m² 

Teltudlejning til 30 personer

45-60m² 

Teltudlejning til 40 personer

60-80m² 

Teltudlejning til 50 personer

75-100m² 

Teltudlejning til 60 personer

90-120m² 

Teltudlejning til 70 personer

105-140m² 

Teltudlejning til 80 personer

120-160m² 

Teltudlejning til 90 personer

135-180m² 

Teltudlejning til 100 personer

150-200m² 

Har du brug for hjælp med teltudlejning på Sjælland? Vi er kun en besked eller et opkald væk.

Hvis du har brug for teltudlejning på Sjælland, men endnu ikke er helt klar til at tage beslutningen, så kan du med fordel udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Så vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at afholde din drømmefest. 

Teltudlejning på hele Sjælland

Teltudlejning KøbenhavnTeltudlejning NordsjællandTeltudlejning Sjælland