Skal du holde fest? Lej partytelte i alle størrelser

Hvis du skal holde udendørs fest eller arrangement, så er det svært at komme udenom et partytelt. Hos A-Telte udlejer vi partytelte til ethvert behov, og i enhver størrelse. Vælg blot hvilken bredde og højde du ønsker, så sørger vi for at du får et telt leveret af højeste kvalitet. 

Partytelte er perfekte til fester og professionelle anledninger 

Når du lejer et partytelt er du sikret en fed stemning til din fest. Hvem elsker ikke at feste udendørs i lækre omgivelser, men samtidig undgå regn og slud? Slut med at holde fester i dyre forsamlingshuse eller i privaten, hvor du hele tiden skal bekymre dig om dine ejendele. 

Udover til fester, så er et partytelt også et fantastisk element til forskellige professionelle anledninger. Hvad end du skal på en udendørs messe, laver en bod på en festival, eller til den lokale gadefest, så er et partytelt en sikker vinder, som med garanti vil tiltrække kunder i butikken. Hold dine gæster tørre, mens du tilbyder dem en varm kop kaffe, så vil de med garanti være mere tilbøjelige til at huske dig, og din virksomhed i fremtiden!

Teltudlejning - hvidt festtelt udlejes

Find dit partytelt hurtigt og nemt

Har du husket tilbehøret?

20,00 kr..
100,00 kr..
30,00 kr..
80,00 kr..
140,00 kr..
210,00 kr..
Bryllupstelt

Partytelte kan bruges til både større og små anledninger

Når man siger partytelt, så er der typisk mange associationer og forventninger til størrelse og anledning. Det kan dog faktisk bruges i stort set alle anledninger, uanset størrelsen på arrangementet. Derfor har vi også både de helt små partytelte på 3x3m, og helt op til 9x24m. Altså kan du leje et telt uanset størrelsen på dit arrangement, og vi kommer med glæde og hjælper dig med opsætning og nedtagning efter arrangementet er færdigt. 

Partyteltet danner rammen for festen

Kender du det, at du pludselig ikke ved hvor halvdelen af festens gæster er blevet af? Så finder du ud af, at festen er trukket udenfor, helt automatisk. Ofte er det sådan, at festerne lige så stille bliver taget udenfor som aftenerne skrider frem. Og det kan godt resultere i en opdelt fest, hvilket er ærgerligt for dig som vært. Med et partytelt slipper du for denne hovedpine. Partyteltet danner nemlig oftest rammen for festen, og pludselig vil det føles som om hele festen er samlet, selv når nogle står uden for teltet, og andre bliver inde.  

Sådan vælger du det rette Partytelt

At vælge det rette partytelt handler primært om hvor mange gæster du forventer, samt hvilken anledning partyteltet skal bruges til. Uanset hvilket telt du vælger at leje hos A-Telte er du sikret høj kvalitet og sikkerhed. Alle vores telte lever nemlig op til alle krav og brandforhold. Vælg derfor primært dit partytelt ud fra antallet af gæster, samt hvordan du påtænker at pynte teltet. Skal der være en DJ, lyd og lys? Så går det nok ikke med et telt der kun er 3 meter bredt. Ønsker du derimod blot et telt som overdækning til mad og drikkevarer, så er et mindre telt måske helt fint. Skal der være dansegulv? Fedt! Jamen så kræver det selvfølgelig, at der er ekstra plads, så folk både kan sidde og snakke, mens andre kan danse og feste. 

Vores kunder elsker vores partytelte

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Mit telt med plads til 36 gæster, blev leveret til tiden, og de unge drenge, hjalp med opsætning og nedtagning. Hele processen forløb smertefrit og vi havde en god fødselsdag for min mand.

– Birgitte Leo Hansen

Jeg havde egentlig i første omgang booket et telt hos en anden leverandør. Få dage inden festen besluttede jeg mig for, at jeg ville have gulv i teltet. A-Telte reagerede hurtigt, og leverede gulvet til mit telt som aftalt.

– Annika Svendsen

Min kone og jeg har haft en uproblematisk booking hos A-telte. Vi skulle afholde et større arrangement på vores landejendom med plads til 85 gæster. Vi fik leveret et telt der var tilpas i størrelsen, samt Popcorn maskine.

– Jan Juleskjær

Klassiske typer af partytelte

Der findes mange forskellige typer af partytelte. Hos A-Telte har vi partytelte i enhver størrelse. Dog er der nogle partytelte der er væsentligt mere populære end andre. Søg derfor inspiration her, hvis du er i tvivl om i hvilken størrelse du ønsker at leje dit partytelt. 

  • Partytelt 3x6m: Partyteltet på 3x6m måler 18m² og er et godt bud på et partytelt til en mindre anledning med omkring 10 gæster. Det kan også fungere fint som overdækning til en scene, eller som et stå-område til en større havefest. 
  • Partytelt 4×6: Partyteltet på 4x6m måler 24m², og passer perfekt til den mindre fest eller arrangementet med ca. 15 gæster. Dette er bl.a. populært til professionelle anledninger, hvor teltet bruges som en hyggelig lounge eller som salgsbod til mindre lokale gadefester eller konferencer. 
  • Partytelt 4×9: Partyteltet på 4x9m måler 36m², og passer super fint til fester med ca. 20 gæster. Et populært valg, og én af vores mest udlejede partytelte. 
  • Partytelt 5×9: Partyteltet på 5x9m måler 45m², og passer godt til fester og arrangementer med omkring 25-30 gæster. Et godt telt til barnedåben eller konfirmationen i haven, hvor den tætteste familie er inviteret til mad og drikke.
  • Partytelt 6×9: Partyteltet på 6x8m måler 48m², og er det idéelle valg til fester og arrangementer med 30+ gæster. Et partytelt, som ofte udlejes til ungdomsfester, studentergilder, og fødselsdagsfester. 
  • Partytelt 6×12: Partyteltet på 6x12m måler 72m², og passer derfor godt til fester og arrangementer med 40-50 gæster. Dette partytelt bliver ofte udlejet til havefester og arrangementer. 

Vi har også mange andre størrelser af partytelte, helt ned fra 3x3m (9m² – 5 personer) og helt op til 9x24m (216m² – 100+ personer). Du kan derfor leje lige præcis den størrelse partytelt som du har brug for.

Lej partytelt i stedet for at købe det

Der er mange fordele ved at leje et partytelt, i stedet for at købe et. En af de største fordele er dog, at du ikke selv skal stå for opsætning, nedtagning, vedligeholdelse og sikkerheden, da alt dette bliver løst for dig, når du lejer et partytelt. Det kan være nemt at tænke, at man blot kan købe et partytelt i Jysk, Bauhaus eller Harald Nyborg, men her får du altså en væsentligt lavere kvalitet for pengene, og samtidig er du selv ansvarlig for alt det praktiske. Derfor anbefaler vi klart at du lejer et partytelt til de specielle lejligheder, som må opstå i løbet af livet.

Partytelte og andet du skal bruge til sommerens festlige anledninger

Hos A-Telte står vi for meget andet end blot udlejning af partytelte. Vi tilbyder et væld af forskelligt tilbehør, der gør din udendørs fest uforglemmelig. Du kan blandt andet leje borde og stole, fadølsanlæg, gasvarmere, popcornmaskine, slushice maskine direkte via shoppen. Har du brug for et gulv til dit partytelt? Det klarer vi snildt! Book blot gulvet sammen med teltet, så vi kender den præcise størrelse. Vi hjælper selvfølgelig med at lægge gulvet, så I undgår et ujævnt gulv og potentielle farlige situationer. 

Med flere års erfaring som totalleverandører til fester og events har vi også mulighed for at tilbyde lyd, lys og eventuelt en DJ, som garanterer et fyldt dansegulv til din fest. Se evt. vores forskellige pakkeløsninger, så du ikke står og mangler noget til festen. 

Har I også brug for en barløsning? Vi har professionelt barudstyr samt kvalificerede bartendere, som både kan shake en lækker drink, og bidrage til den gode stemning. Kontakt os gerne til en snak om hvordan vi kan bidrage til jeres perfekte aften, så I blot skal hygge om og med jeres gæster.

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på et partytelt kan variere meget, alt efter den ønskede størrelse på teltet. Et partytelt på 3×3 meter koster 2.230 kr., at leje, hvor et partytelt på 9×24 meter koster 16.600kr. at leje. Derudover anbefaler vi, at du tilkøber levering og opsætning af teltet til 2500kr., hvilket også indebærer, at vi kommer og henter teltet efter festen. 

Størrelsen på partyteltet afhænger en del forskellige parametre. Skal der være plads til musik og dans? Vil du have runde eller firkantede borde? I så fald kræver det ekstra plads. Eksemplet i tabellen tager udgangspunkt i fester med behov for plads til dans og musik, og kræver derfor 1,5-2m² partytelt pr. gæst. 

Antal Personer

Størrelse på partytelt

Partytelt til 10 personer

15-20m² 

Partytelt til 20 personer

30-40m² 

Partytelt til 30 personer

45-60m² 

Partytelt til 40 personer

60-80m² 

Partytelt til 50 personer

75-100m² 

Partytelt til 60 personer

90-120m² 

Partytelt til 70 personer

105-140m² 

Partytelt til 80 personer

120-160m² 

Partytelt til 90 personer

135-180m² 

Partytelt til 100 personer

150-200m² 

Vi leverer partytelte i hovedstadsområdet og på hele Sjælland. Vi er endnu ikke kommet til Fyn- og Jylland, men arbejder på også at kunne tilbyde teltudlejning på Fyn og Jylland i den nærmeste fremtid.

Det tager typisk mellem 1-2 timer at sætte partyteltet op. Dette afhænger dog også af, hvorvidt der skal lægges gulv, og hvor stort teltet er. Heldigvis leverer vi partyteltet senest dagen før festen, så du skal ikke bekymre dig om et telt, der mangler at blive sat op på dagen!

Ja! Når du bestiller levering og opsætning, kommer vi selvfølgelig også og pakker teltet ned igen. Du skal derfor ikke bekymre dig om at tage det ned eller levere det tilbage igen, da dette er med i prisen ved tilkøb af levering.

Levering, opsætning og nedtagning af partytelte koster en fast pris på 2500 kr. på hele Sjælland.